joi, 29 septembrie 2016

Iar imediat a sunat Ruxandra. Nic, esti sus? Da Rux. Nic, ma simt atat de singura. Hai urca, i-am zis. A urcat. Nic! a strigat si mi-a sărit in brațe. Nic, mă simt atat de singură. Bun și? Nu știam pe cine să sun, am o criză de anxietate, plang tot timpul, nu mănanc, nu dorm... Dar pula o sugi? A supt-o. Paragraful cu Ruxandra il tot reiau in cap, pentru ca asa se si consuma, aproape identic. Ruxandra intra in bar jos, cere o limonada, o bea nelinistita, pune mana in geanta dupa telefon dar nu-l ia, apoi mai pune o data mana dupa el, iar ezita, pana la urma il apuca ma formeaza si suna. Are o viata de cacat. Lucreaza la Orange pe undeva pe la audit. Umbla dupa fraude, dupa hoti, munca de birou. Sta si monitorizeaza rapoarte, plangeri, proceduri, din astea. De dimineata pana seara. Apoi merge acasa si se culca. A doua zi o ia de la capat. In weekend merge la munte cu o gasca de insi la fel de prajiti ca ea. Are un iubit, un IT-st. Ce poate fi mai potrivit unei femei de corporatie daca nu un mascul cu monitor in loc de ochi si cu mouse in loc de maini. Locuiesc separat si se vad o data pe luna la ea acasa pentru ca al el nu e loc – are camerele pline cu servere. Esti fericita, am intrebat-o intr-o zi. De ce? Nu stiu, pula mea, ca sa avem subiect de conversatie. Nu sunt fericita, mi-a spus, daca eram fericita acum alergam vesela pe strazi, starneam vartejuri in urma mea. M-am gandit la Tina. Deci Tina e fericita. M-am bucurat pentru ea. Apoi m-am intristat pentru ca urma sa o intalnesc, sa o cuceresc si apoi s-o fac terci. As usual. Daca eram fericita, a mai spus Ruxandra, nu urcam la un barbat pe care il cunosc doar in intervalul in care are erectie si ejaculeaza. Zi amin i-am sugerat. Tu esti leacul bolii mele de suflet Nic, mi-a spus astazi. Tu ma ameliorezi, imi stapanesti furiile, imi faci viata respirabila. Nu Rux, eu sunt doar unul care te fute bine si asa o sa cam ramana pana o sa apara altul care o sa te amelioreze si mai bine. Sau pana cand o sa iasa distrusul ala dintre procesoare si o sa vada cine esti. Dar ma vede, ma iubeste. Nu baby, tu esti pentru el doar un cacat de soft pe care are placerea sa intre din cand in cand in cand. Esti jocul Solitair, singurul de care nu s-a plictisit inca nimeni niciodata. A dus mana la gura, si daca ai dreptate. Pai am. Nic, ma simt atat de singura. Ok, Rux, am inteles, intoarce-te. S-a intors. I-am indesat anxietatile la mare adancime.

miercuri, 28 septembrie 2016

Frumos – ce cuvant oribil.

luni, 26 septembrie 2016

La Romana, la tranta aia de terasa Mon Amour. S-a asezat si si-a comandat o cafea. Statea nemiscata si privea screen-ul telefonului. Plimba degetelul in sus si in jos, privea absenta asa cum face orice utilizator de facebook fara prieteni, fara treaba, fara chef de futut. M-am apropiat si m-am asezat la masa ei. A ridicat ochii la mine si m-a privit nemultumita. Buna, i-am zis, add request. N-a inteles. Nu am telefon cu touch screen si nici macar nu am telefon cu net, dar sa presupunem ca am unul, tocmai ti-am dat add request. A zambit. Dar de unde ai tu adresa mea? Cum de unde? Ai devenit virala pe face, dau astia share-uri pana li se blocheaza labele cu care tasteaza, pana si parintele Arsenie Boca a iesit din groapa si s-a mirat. Au dat despre tine si pe Mango Music. Una care tamaduieste cu ingeri a postat Cerul cu o duzina din ingeri din astia dickless si in mijlocul lor dadeai din aripioare tu. Tu stii cum dai din aripioare? Presupun ca nu pentru ca ma gandesc ca poate am visat dar, stii ce, pana la urma inseamna acelasi lucru. Vorbesti la caterinca, nu? Domnisoara, pai daca crezi macar o iota din ce spun, urc pe cladirea asta, imi dau drumul si terciul ala de carne si oase de la picioarele tale va rade in hohote pana la moarte, adica pe loc. Nu ma mai asculta. Iarta-ma un pic, mi-a spus. Si a inceput sa scrie un mesaj. M-am uitat la degetele ei, erau : lungi, nervoase, usor prea mari in disproportia lor cu restul mainii. Eh, asa trebuie sa fie o femeie pe care sa o iubesti, mi-am spus, imperfecta. Apoi mi-am comandat o cafea, m-am rezemat pe spate, am pus picior peste picior si am asteptat. Aveam zambetul ala de ins superior care tocmai inhatase pariul vietii. Insa miza lui s-a ridicat brusc, iarta-ma, trebuie sa plec si pana sa deschid gura un mic vartej de praf bucurestean i-a inlocuit prezenta. Ce dacu ma Tina, am protestat. A aparut ca din senin. Uite, eu sunt Tina. Pai stiam, i-am spus. De unde stii, m-a intrebat? Pentru ca Dumnezeu exista. Bun asa, e bine, mai vorbim a mai spus si a reactivat micul vartej.

Femeia fulger. Tocmai ma lovise

duminică, 25 septembrie 2016

Stateam pe marginea fantanii de la Arhitectura. Beleam ochii la usa de la Universitate. M-am concentrat tare tare si am zis, acuma iese Tina. N-a iesit. A iesit una grasa cu ochelari, doua bunute asa, doi prosti probabil de la filosofie si o baba cu o sacosa. M-am concentrat si mai tare si am zis, acuma iese Tina. Ntz, n-a iesit. A mai iesit un grup de studente, studenti, iar studente, de toate marimile si pentru toate gusturile, Rita. E multa pizda in Bucuresti, imi amintesc ca ti-am mai spus. De aia nu regreta nimeni ma cand muriti, hidrelor, va inlocuiesc imediat altele. M-am concentrat si mai tare si m-am bashit. Mi-am cerut scuze, asa, ca nu era nimeni pe acolo, poate doar spiritul lui Radu Beligan ca am auzit ca mai bantuie inca prin preajma. Scapam greu de moroiul asta. Am zis, sa iasa acum Tina, daca nu pogor asupra voastra urgia. S-au temut. Si Tina a iesit. Avea utilajul la ureche, vorbea si radea. S-a incadrat in trafic cu 90 la ora, trecea gratios pe langa prostii aia cu masini scumpe si puternice, pe langa labagii cu motor, n-avea nicio treaba fata asta – mergea repede si gata. M-am gandit, daca as avea telefonul ei, as suna-o si as intreba-o ce faci Tina, oare ce mi-ar raspunde? Probabi, bine Nic, merg pe strada. Pula mea Tina, i-as striga, tu nu mergi, tu strabati distantele, stai mai incet, lasa-ma sa intru in siajul tau, lasa-ma sa-mi trag sufletul ca mi l-ai scos pe tot si mai ales lasa-ma sa ma gandesc la un paragraf cu tine. 

Si m-a lasat

sâmbătă, 24 septembrie 2016

Si-ti mai zic una de ieri. Frecam menta pe facebook. Scroll-am in sus si in jos si nu ma minunam. Pentru ca atunci cand vezi cati cretini umbla liberi, nu trebuie sa te minunezi ci sa incarci si sa tragi in plin. Si vad minunea, Rita, apogeul, Sfanta Sarbatoare, buey Tony Poptamas si-a facut echipa. Mucii din teasta lui vin acum replicati intr-un team. Zi tu Rita de cate sinapse e nevoie ca sa concepi un astfel de text : „ in viata sa nu ai regrete, doar lectii invatate”. Sau ca asta : „ cei care barfesc cu tine barfesc si despre tine, deci mare atentie”(text pe o poza cu Duffy Duck si Bugs Bunny). Rita, pana si moartea ta e mai vesela decat asta. Daca as fi Trump (ca pentru mine asta e Presedintele, chiar daca grasii aia se mai lasa prostiti odata de taiatii pe pula care ratacesc brambura prin istorie fara sa mai stie nici ei cu ce scop) as indrepta o divizie NATO aeropurtata la adresa lui pentru ca in sfarsit a fost localizat centrul prostiei, miezul ei. Iar daca nu, am varianta de rezerva, economisesc doua lefuri de la Marty si merg sa-l caut acolo in Norvegia, sa il astept in fata usii, sa ii desprind capul de trup si sa i-l indes in cur. Adanc. 

Bai si o s-o fac fara sa-l salut pentru ca nu merita

miercuri, 21 septembrie 2016

Dar pana sa-ti spun cum a iesit Tina din Universitatea Bucuresti, stai sa-ti zic ceva Rita. Ca e calda. Astazi m-am gandit la omul a carui vocatie este aceea a construi un munte, de a urca in varful acestuia si de a scuipa apoi temeinic pana ce stanca se topeste. Reuseste intotdeauna edificii atragatoare si reuseste la fel intotdeauna sa-si bate joc de ele. Este regele unei lumi populatede vinovati, canalii si prosti. Orice alta specie este exclusa. El este coregraful unui dans periculos la care daca te prinzi risti sa iti pierzi suflul si mai ales sensul. Pentru ca nimic din ce face nu are o explicatie logica, e fara odihna, e neobosit si gaseste intotdeauna adepti. Iar daca nu gaseste, isi muta habitatul de unde reia conceptul. De la zero. De fapt e cifra care i se potriveste cel mai bine. Il cunosc pe omul asta, m-a dezamagit si n-o sa i-ospun niciodata.

marți, 20 septembrie 2016

Mi-am imaginat orice in dimineata aia de toamna, mai putin faptul ca imediat dupa colt, in Romana, acolo unde locuia candva Alifantis, aveam sa ma intalnesc cu Tina. Adica, sa ne intelegem, a fost doar iluzia unei intalniri pentru ca faptura a trecut atat de repede pe langa mine incat am zis, pula mea Tina, nu stiu inca cum te cheama, inca nu am facut cunostinta, inca nici nu ti-am vazut moaca dar aerul ramas dupa tine a intrat atat de adanc in plamani incat am simtit cum m-a vindecat de cancer. Adica, daca as fi avut vreodata acest risc, acesta s-a topit atunci, cand ti-ai fluturat poza in miscare prin fata mea. Wow, am strigat tare in mine, who’s that girl. M-am uitat lung dupa ea, cum arunca iute si simpatic un picior inaintea celuilalt, cum tinea capul sus si funduletul cabrat si cum se indrepta spre trecerea de pietoni de la cladirea ASE cu bila ( aprops, fetelor, mai chiar niciuna?). Doar culoarea rosie a oprit-o cateva clipe din goana, suficient ca sa ucid orice barbat s-ar fi gandit in vreun anume fel in secunda aia la ea. Iar dupa ce i-am terminat pe toti (Tina, multi, prea multi), m-am grabit inspre trecere. Ii priveam spatele, parul care ii cadea neglijent pe umeri, tremurul nervos al mainilor si adulmecam lacom dupa urma gandurilor sale. La ce se gandea Tina in ziua aia de septembrie, dupa 15, pe la orele amiezii, cand toti bucurestenii dorm sau se inghesuie pe DN1, unde te grabeai, ce ata a destinului te tragea si spre unde... nu o sa te intreb niciodata

duminică, 18 septembrie 2016

M-am acomodat repede cu orasul Bucuresti. Imi place. Aici poti sa-ti imaginezi orice atat de indiferenti iti sunt cu totii. Am iesit intr-o duminicala pranz ca sa ma plimb. Am luat-o pe Magheru in sus inspre ASE. Era asa ca de inceput de toamna, masini putine, motociclisti, saormerii si tigani. Ma plimbam cu mainile la spate si ma simteam belfer. Ma gandeam cum ar fi sa fiu eu stapanul Bucurestiului, sa fiu un fel de Firea, dar barbat si destept. Cum as intinde eu mana spre stanga si as zice, pula mea tovarasi, aici blocul ala fara al autorizatie, jos cu el. Iar ala care ar sari si mi-ar reprosa, stii sefu, e un patron din Israel... i-as spune, cauta-l si spune-i ca daca nu intra in legalitate ii daram sandramaua si, bonus, ii tai toata pula. Apoi as intinde mana spre dreapta si as zice, hm, Teatrul National, cine mai e director pe aici. Pai Ion Caramitru, mi s-ar raspunde. Sa fie dat afara in suturi, mai intai in cur, iar daca protesteaza, in gura. Apoi as face concurs si as angaja director un inginer constructor – astia demoleaza repede si fara mila. Iar cand actorii vor demonstra pe strada voi iesi la balcon si ii voi aplauda, pentru ca ar fi pentru prima oara cand ar juca si ei un rol mai ca lumea. Apoi as intinde ambele maini si as zice, dar a cui e coloana aia in viteza fara sfarsit? Iar daca mi s-ar spune, e a lui Ponta sefu’, as spune atat, i-ati futut franele? Apoi as citi necrologul si, la poza de grup de la catafalc, as lacrima ipocrit.

sâmbătă, 17 septembrie 2016

M-a chemat Marty jos mai devreme. Nic, mi-a zis, pot sa te rog ceva? Orice scumpule numai sa nu te fut in cur, am alergie la mirosul de cacat male. A ras. Tine la poantele mele homofobe. Stie ca si eu am inclinatii homosexuale, adica eu cred ca sunt lesbian. Cand i-am spus a ras iar. Marty rade cam la tot ce spun eu, lui i se pare ca am umor. Gay tampit, in fine. Ce vrei frate, ia zi? S-a asezat pe spate. Bei un pahar de ceva?Pula mea Marty, am barul pe mana, daca vreau sa beau beau si fara sa ma intrebi. Poate vrei ceva anume. Nu, nu vreau acum decat sa merg prin Cismigiu, sa stau pe o banca sa ma uit la elevele de liceu care trec pe acolo si sa-mi inchipui cum fut trei sardine din alea deodata. Vreau sa beau, a insistat, dar nu pot singur. Bine ma, i-am zis, torn niste Votka? Votka sa fie, a acceptat. Stiam ca voia sa-mi spuna ceva, dar imi placea sa-l las sa se framante. Cum se framanta un gay e un spectacol. Parca e o femeie. Hei, dar spun ceva nou? A baut. S-a schimonosit. Dar ce mi-ai dat aici? Facea urat. M-am razgandit pe parcurs, am pus niste absint. Drace, nu stiam ca vindem asa ceva. Nu te preocupa prea tare, l-am linistit. Totul e sub control. Si-a aprins o tigara. Marty dar de cand fumezi? Eh, rar aprind si eu cate una. Bun, dar pentru asta trebuie sa iesi afara, nu ai voie in interior. Fumezi la mine in bar, ma doare in pula. Bine ca nu te doare in cur. Vrei si tu? Da-mi i-am zis. Am aprins si eu. Fumam si ne uitam lung unul la celalalt. Cateodata zambeam. Eram ca aia doi din Smoke, in magazinul minuscul de tutun dintr-un colt al orasului New York. Fumau, se priveau calm, zambitori, se abandonau placerii viciului : erau doi oameni din New York care reusisera sa-si strecoare sentimentele printre turnuri, coloane, masini si indivizi zombie. Da ma, traiesc oameni chiar si acolo. Sau, in fine, asa zice filmul. Cetatene, daca nu ai vazut lung metrajul asta mori. Revin. Fumam cu Marty, ne priveam, zambeam, mai sorbeam din drink, ne abandonam placerii viciului. I-a sunat telefonul, s-a uitat la ecran si a respins nemultumit apelul. Un prost, a zis incet. Stiu, ma uit la el, am zis mai tare. A ras. Pula mea, nu mai rade ma din orice. Nic, mi-a spus pana la urma, pot sa te rog ceva? Buey Marty, scriu in cap la paragraful asta de o ora si tu inca ma rogi sa-mi spui ceva. Ce paragraf frate? Niciunul ma, dar imi inchipuiam ca scriu un paragraf intr-un story in care tu ma rogi ceva. Si tot o ocolesti. Am obosit sa scriu la el, spune ce e. Fireste, a ras. Nic, tanti Magda a plecat. De ce? S-a dus sa o ajute pe fiica-sa in Italia, e bunica. Marty frate, sa nu-mi spui ca te-ai dedat la pizda de baboneta ca acum sun la ISIS. Am un prieten acolo, abia asteapta sa-ti ia gatul. Termina ma, m-a repezit, treaba e serioasa. Te ascult, am cedat. Pe Magda o plateam cu 200 de Eur/ luna. Nu facea chiar toata treaba cum trebuie. Am avut clienti care s-au plans, ba ca n-a schimbat cearsafurile, ba ca nu a pus sapunui la dus. Atunci bine ca a plecat, da-o in ma-sa, aduci alta baboneta. Pai asta e, ca nu mai vreau. Dar ce vrei? Vreau sa iti dau tie banii astia. Asa... Preia tu partea asta cu camerele. Si asa ziua nu prea se inghesuie lumea la bar, aici te mai ajuta si Costy. Pai eu stiu mai Marty, stai sa scriu un paragraf cu Nic Labis impingand carutul cu cearsafuri, schimband lenjerii, aerisind, pula mea, sa vad ce iese. Nu vreau sa te superi Nic, n-o lua asa. Devenise defensiv. In capul meu hotararea era luata.  

Nu e mare lucru ma. Primesc. Marty a sarit si m-a luat in brate. Costy se uita la noi. Urat. Ah, uitasem, Costy e al doilea barman si e partenerul astuia. O sa povestesc candva despre el. Desi doi gay intr-o poveste e deja prea mult... hi hi

vineri, 16 septembrie 2016

Stii ce e nefericirea Rita? Nu ma, nu e lipsa de perspective sau de sanse, nu e lipsa unui partener care sa te iubeasca sau pe care sa-l iubesti, nu e ca n-ai ce sa bagi in gura si nici ca a murit ma-ta, nu e ca nu ti-a iesit deal-ul la business si nici ca altcineva ti-a furat un obiect scump din geanta, nu ca esti bolnav incurabil si mori in chinuri , nu ma, nici macar asta; nefericirea nu e less, nefericirea e cireasa de pe tortul lui „prea mult”. Da ma, cand ai prea mult si n-ai ce sa faci cu asta, cand nu ai cui sa ii dai cu share. Cand nu ai pentru ce sa mai lupti pentru ca la picioare iti sunt toate. Cand te doare in pula, cand nu-ti mai pasa, cand roata experientei de viata a facut rotatia completa si lucrurile se repeta plictisitor, cand drumul tau nu mai merge nici inainte nici inapoi ci doar de sus in jos iar tu dai din picioare precum un hamster, cand toate, dar toate, se petrec in secunda perpetua a prezentului. Eu asa m-am trezit azi dimineata. M-a sunat Ruxandra. Imi striga in receptor.„Nic, sunt atat de nefericita!”Hai urca, i-am zis. A urcat in camera, apoi pe mine. Femei, va ordon – fiti nefericite! Pula mea

joi, 15 septembrie 2016

Fereastra mea bate spre bulevard. Ma uit la oameni de sus. Sunt mici si grabiti. Unde va grabiti ma? Ca nu aveti decat doua directii : inainte si inapoi. M-a intrebat acum o saptamana una care venea des pe la noi pe la local, pe cand stateam la taclale la un pahar de vin la mine in pat. N-o fut, mi-a zis ca ma place, se simte bine in prezenta mea, vine oricand cu placere sa ne vedem, dar fara sex pentru ca are iubit. Am acceptat, accepti orice in viata asta mai ales cand esti singur in orasul Bucuresti. O cheama Corina. Sau Mirela. Nu mai stiu, pula mea. M-a intrebat, Nic, ti-ar placea sa calatoresti in timp? I-am raspuns ca da. In ce directie a mai intrebat, inainte sau inapoi? Nu stiu Corina (sau Mirela, pula mea), dar cred ca cel mai mult mi-ar placea sa vad cum e in stanga timpului, sau in dreapta lui. Cum vine asta? N-am stiut ce sa raspund. Cand a intrat prima oara la mine Corina (sau Mirela, pula mea) a cerut un pahar cu apa. Nu i-am dat. Da-mi ca mi-e sete. Nu-ti dau pana nu imi spui doua versuri. What? Cine vine la mine in casa prima oara trebuie sa compuna doua versuri. Pe loc. Eu le scriu pe perete si gata. De ce? Pentru ca nu am loc pentru tricouri. Ce tricouri? Dar zi in pizda ma-tii doua versuri ca o sa mori de sete. S-a enervat. Sa stii ca pot sa plec chiar acum. Nu, nu te cari pana nu-mi spui doua versuri. Bai, esti tampit. Ok, asta sa fie primul vers. A ras. S-a gandit un pic. Si a recitat : Nic esti tampit/cred ca te plac un pic. E bun, i-am zis, vreau sa te fut. Mai pune un vers si zi mersi, mi-a raspuns. Am ras amandoi.

miercuri, 14 septembrie 2016

Am pagina de o saptamana si inca nu am postat nimic. Am pus doar poza aia cu mine cand stateam cu castile pe urechi, ma uitam la desktop si ascultam versurile lui Gellu Naum pe youtube, mai stii Rita? Priveam mosul cum recita ingalat asa si te intrebam, bai proasto cum poate ma un munte de putreziciune sa vorbeasca pe limba lui Dumnezeu? Tu ascultai Nirvana, erai in perioada aia revolutionara in care ma iubeai, imi jurai credinta vesnica si ma futeai din doua in doua ore. Nu mancam decat de la catering, ieseam din casa o data la doua saptamani si doar ca sa o vedem pe Andra (ti-am futut prietena, scuza-ma, am uitat sa-ti spun) si s-o consolam pentru o noua relatie esuata. Am amintiri frumoase cu tine Rita dar nu stiu cum se face ca nu am nicio dovada materiala. Cum e sa iubesti pe cineva si sa nu ai ce sa postezi pe facebook despre asta? Te-am iubit pe tine asa cum il iubesc pe Dumnezeu, fara izvoare scrise. O sa ma gandesc si la asta Rita. Incep sa ma obisnuiesc cu orasul Bucuresti. Sper sa nu reusesc pana la capat. E un oras mare cu multa pizda. S-au cocotat peste tot. Pizda primar, pizda CEO in corporatii, pizda la TV Realitatea, pizda in show bizz, pizda pana si in comunitatile de gay boys. Aici nu poti sa-ti faci o iubita, sunt prea multe. Nu apuci sa te indragostesti de una caci imediat iti place alta. Te iubesc Adriana, ii zici. Si ea iti spune, iarta-ma, eu sunt Cristina. Te duci sa o futi pe Anca, esti bucuros ca o sa-I tragi un muian pe cinste, ajungi la Pia cea iubitoare de anal. Iei un tort pentru Nona pentru ca e ziua ei si ajungi la Monica, a carei aniversare s-a consumat in urma cu trei luni. Bonus, nu mananca dulce. Iar ele nu se supara. Se inghesuie in continuare la poarta ta impinse de un program genetic prajit, ti se arunca in brate fara cenzura, iti croseteaza putin sistemul apoi se cara la fel de senine precum au venit. Faptul ca plang la exit e doar un gest la oha, ele sunt deja la usa altui cordac.

marți, 13 septembrie 2016

Cum s-ar zice eu am inceput o viata noua iar incepi tu o moarte noua. Lasa ma, sa nu plangi. O sa te vizitez la cimi, o sa ma uit la poza ta, tot. Ma gandesc ca ti-a pus ma-ta foto cu tine imbracata in mireasa sau oricum una mai smechera ashea, cu moaca ta in cel mai bun moment al vietii. O sa fii regina arealului, favorita groparului onanist. Daca ar fi dupa mine eu as pune poza cu spatele tau in timp ce ma paraseai. Tu, cu bascuta aia galbena pe cap, cu ciorapii pana peste genunchi, cu fusta lunga closh si cu trolerulmai mult gol dupa tine… cum urcai in taxi si cum ti-am vazut pentru ultima oara chiloteii. Cum scoteai telefonul din buzunar si ma formai pe mine. Iar eu nu-ti raspundeam. Plangeam si nu-ti raspundeam. Bai Rita, daca o faceam te iertam. Si poate ca eram din nou impreuna, poate imi faceai copii, poate ne mutam la Paris unde voiai tu, poate te impusca si pe tine vreun islamist si apaream la TV in chip de erou cu nevasta ucisa ca o proasta. Bai, vreau si eu sa fiu erou din asta ce pula mea. Cu unchi miliardar mort in pizda vreunei bagaboante, sau cu matusa care s-a aruncat de pe Guvern, ceva sa apar in ziar sa fiu ipocrit cu public. Asculta ce spun eu aici, nu poti sa fii ipocrit daca nu te vede o lume intreaga. Sa te vada si sa te creada. Asa ca Stefanescu ala de la PSD, cu cont de facebook in care baga maxime pentru alegatoarele trepanate. Stefanescu e modelul meu. Codrine, sa-mi dai si mie manualul ala care te-a format pe tine… hi hi. Boule.
Dimineata bagajele erau la usa. Unde pleci m-a intrebat? Plec, te parasesc. Pai e casa ta. A, da? Ok plec, ma parasesc, i-am spus, si m-am carat.

duminică, 11 septembrie 2016



Or sa ma intrebe astia pe facebook unde e doamna Neli. Am lasat-o acolo, singura, in orasul ala de cacat. Vinde tot produse Avon, cred ca are cordac nu stiu. Imi mai da sms-uri, imi mai scrie email, inca nu are pagina de facebook dar daca isi face o blochez. Da-te-n mortii ma-tii de baba! Te-am purtat cu mine 600 de pagini, ajunge. Iar dupa ea am lasat singur intreg orasul. Da ma Rita, m-am mutat. Intr-o seara cand  am venit acasa am gasit-o pe Cora cu gura in pula unui ghertoi. Il stiam, era patronul de la ea de la bar. Insurat cu copii acasa, asa ca si-au gasit hogeac la mine.  Statea in genunchi cu curul catre usa si i-o sugea. I-o sugea si dupa ce am intrat in casa. I-o sugea si cand m-am dus sa-mi torn un drink. L-am baut. Mi-am mai pus unul. Pana am golit sticla. I-o sugea si cand am dat drumul tare la muzica. Le-am pus Pantera. Apoi le-am pus Madalina Manole. Apoi Steve Morse. Nimic. I-o sugea si cand am hohotit un pic de ciuda. I-o sugea chiar si cand am tras un foc in aer. Nimic. I-o sugea si cand m-am apropiat de pat. Aproape, foarte aproape. Ala se uita la mine, Cora nimic. Ce faci Cora, am intrebat-o. Abia atunci si-a ridicat ochii. Ea asa facea cand sugea pula, nu mai era atenta la nimic. Am fost curios intr-o zi, la ce te gandesti tu Cora cand o sugi? Mi-a zis, depinde Nic. La lucruri frumoase. Pai ce pula nu e frumoasa? Nu stiu Nic, ca o am pe toata in gura. Inteleg, i-am zis, dar nu intelegeam. Am rugat-o sa detalieze. Mi-a zis ca uneori se gandeste ca isi doreste un copil. Si-l imagineaza cum ar fi, daca ar fi baiat sau fetita, daca ar creste ce s-ar face, daca ar conduce sau nu, daca ar lucra in multinationale sau doar la un IMM, daca ar fi destept sau prost, daca i-ar aduce un pahar cu apa la batranete, daca i-ar face nepoti, din astea de femeie prostuta. Alteori mi-a spus ca se gandeste ca si-ar cumpara un set de pilote pentru pat. Verzi sau oranj ca alte culori nu. Ce-mi place sa ma tolanesc in pilote Nic, s-a matzait odata. Intr-o zi mi-a spus ca s-a gandit la Dumnezeu. E drept, imediat ce m-am slobozit si-a facut cruce, s-a ridicat s-a dus la biserica. Nici nu se stersese bine, avea botul alb. S-a dus, s-a rugat, a aprins lumanari pentru mine si pentru ea, a sarutat icoane si a revenit cu o cruciulita la gat. Se uita la mine asa cu gura plina si nu stia ce sa faca. Ala tinea mainile la ochi, credea ca vreau sa-l lovesc. Stai linistit batrane, tie iti sugea pula insa pe mine ma iubeste. Apoi am ras de ceea ce spusesem. Radeam asa de tare incat a inceput sa rada si el. Ar fi ras si Cora dar nu putea scapa de pula aia din gura. Cora, i-am zis, e indecent ce faci, ma uit la tine. Mi-a facut semn sa nu ma uit. Avea dreptate, nu m-am mai uitat. Am auzit mai incolo un ah stins scos de prostul ala din patul meu, apoi pe Cora ridicandu-se in picioare. Sa apropiat, iarta-ma Nic nu e ceea ce crezi. Sa stii si tu prietene, cand iti prinzi femeia in bratele altuia nu e ceea ce crezi. Pentru replica asta s-a luat si Oscar. Macar pentru atata iart-o ca n-a vrut. Oricum are sufletul la tine. Hi hi. L-am pus pe prost sa inghesuie cearsaful patat in masina de spalat. S-a conformat. I-am facut semn sa se apropie. M-am uitat la pula lui. M-am uitat la Cora. Ambele erau pleostite. Uite Cora, arati ca o pula. Cora s-a uitat. A da din cap afirmativ. Le-am adus cate un tricou. Pe al ei scria : „I'm a blond bimbo girl, in a fantasy world Dress me up, make it tight, I'm your dolly”, iar pe al lui, „Still, a man hears what he wants to hear And disregards the rest.” Ia, imbracati-le. Le-au imbracat. Mtz, nu meriti tu asa tricou, l-am pus sa se dezbrace. I-am adus altul pe care scria, „Eu? nesimtit? nici prin gand nu-mi trece”. Asa mai merge. I-am servit cafea, le-am facut sandwich-uri, le-am cantat din mandolina. Cora s-a dat in leagan, ala a fumat cu mine o iarba. Ne simteam bine, eram prieteni, nutream pentru el asa un spirit de caramaderie, asa cum simte orice barbat cand ii fute cineva iubita. Eram cu totii jenati si asta ne facea tovarasi. Pe la miezul noptii m-a intrebat daca il las sa plece, il suna in draci nevasta-sa. Pleaca ma. Inainte sa iasa sa inchid l-am intrebat cum o cheama. Gloria, mi-a spus. Gloria? Hm, aia care are salonul ala in centru? Blonda sidefata si un pic plinuta? Da, mi-a spus. E bine frate, suntem chit atunci. Ce vrei sa spui m-a intrebat impacientat. I-am trantit usa. O futusem, da, dar nu ma simteam chit. Am intrat in bucatarie, iar Cora a intrat in pat. Mi-a intors spatele si a adormit. Ce de cacat e totul. Uite nu am un tricou cu inscriptia asta, dar imi fac cu prima ocazie.

sâmbătă, 10 septembrie 2016

Dragă Rita mi-am tras pagină de facebook. Sunt șmen acum, sunt în randul lumii, sunt tampitul care lipsea. 

 Ma tinusem drept o vreme dar nu am rezistat. Spune si tu Rita, ce ar fi mediul online fara mine? Ce ar fi retelele de socializare doar cu chermeleu, poptamas sau mango music? Nu ca ar fi ca Romania fara ponta, ca teatrul romanesc fara beligan, nu ca ar fi ca sufletul unei femei fara prostul ala care i-l striveste ceas de ceas indesandu-si pula in alte femei? Si ele la randul lor cu sufletul lipsit de un prost care puieste in alta parte... si tot asa. E clar. Si ca veni vorba, dude, fute orice femeie, bucura-te de ea, dar nu iti face vreo iluzie - nu va fi niciodata a ta, va fi doar a insului care o inseala. Intotdeauna. Anunt : Femei din toata lumea sunteti niste proaste. Sunteti atat de proaste incat nu doar ca mi se face mila ci mi se face rusine ca mi se face mila. Cum puteti ma, chiar. E vreun secret, e vreo reteta, e vreo alchimie, sau vreo pedeapsa? Mai ramane sa puneti asta pe un drapel si sa manifestati liber pe strazile Europei, poate va inchegati intr-o comunitate, poate va da Bruxelles drepturi, poate va binecuvanteaza Dumnezeu (in sfarsit). Poate detoneaza vreun terorist arab prin apropiere...